top of page

:as

samen uw huis her-denken

Renovatie vraagt een heel andere manier van werken. Bij de aanvang van de opdracht is het programma voor de architekt én voor de klant meestal nog niet duidelijk. De klant vraagt zich eerder af wat de mogelijkheden zijn en hoe hij/zij een aantal problemen moet aanpakken. Pasklare antwoorden bestaan niet.

 

Met een breed spectrum van ideeën en ontwerpen brengen we een dialoog op gang. Een dialoog tussen de opdrachtgever en ons, maar ook tussen de opdrachtgever en zijn omgeving. Telkens koppelen we de ontwerpen aan een budgettering, zodat de klant die ideeën niet alleen kan waarderen, maar ook naar waarde kan schatten. Dat is een zeer procesmatige manier van werken, en soms is het resultaat verrassend. Voor alle partijen.

 

Als we het uitvoeringsdossier opmaken, volgen we hetzelfde proces, tot alle onderdelen van de geplande werken zijn uitgeklaard. Zo weet iedereen war er moet gebeuren en kunnen de werken zo efficiënt mogelijk uitgevoerd worden.

 

Maar het blijft natuurlijk renovatie, zodat tijdens de werken soms nog onvoorziene omstandigheden kunnen voorkomen. Om die te kunnen opvangen, volgen we de werken flexibel én nauwgezet op.

 

trapgevel achterbouw Pyckestraat
lijnenspel Spillemansstraat
open achtergevel Woeringenstraat
interieur bar De Villegasstraat
bottom of page